mandag den 25. august 2014

Ungarnsk Gullash

Ungarnsk Gullash

5 gulerødder i skiver
½ squash i kvarte skiver
200 g champion i kvarte
2 store løg i både
3 fed hvidløg
1 liter bullionvand
2 håndfulde soyagranlaterstrimler
1½ rød peberfrugt i små tern
1 lille dåse tomatpure
2 spsk paprika

½ tsk chili
½ tsk sort peber
10 laurbærblade
1 spsk spidskommen

2 spsk mel 
2 dl SoyaCuisine

Put soyagranulaterne opblødes i kogende bouillonvand (ca 15 min), mens man snitter, hakker og sauterer løg, gulerødder, peberfrugt, hvidløg.

Tomatpureen og krydderier tilsættes.
Melet drysses over og derefter tilsættes soyagranulaterne med bouillonvandet. Til sidst tilsættes SoyaCuisine.
Lad det koge op i nogle min og skru ned og lad det koge ved svag varme i ca 30 min.
Smag til med bouillon og paprika.

Serveres til polenta, kartoffelmos eller evt ris

Ingen kommentarer:

Send en kommentar