5 gulerødder i skiver
½ squash i kvarte skiver
200 g champion i kvarte
2 store løg i både
3 fed hvidløg
1 liter bullionvand
2 håndfulde soyagranlaterstrimler
1½ rød peberfrugt i små tern
1 lille dåse tomatpure
2 spsk paprika
½ tsk chili
½ tsk sort peber
10 laurbærblade
1 spsk spidskommen
2 spsk mel
2 dl SoyaCuisine
Put soyagranulaterne opblødes i kogende bouillonvand (ca 15 min), mens man
snitter, hakker og sauterer løg, gulerødder, peberfrugt, hvidløg.
Tomatpureen og krydderier tilsættes.
Tomatpureen og krydderier tilsættes.
Melet drysses over og derefter tilsættes soyagranulaterne med
bouillonvandet. Til sidst tilsættes SoyaCuisine.
Lad det koge op i nogle min og skru ned og lad det koge ved svag varme i ca 30 min.
Lad det koge op i nogle min og skru ned og lad det koge ved svag varme i ca 30 min.
Smag til med bouillon og paprika.
Serveres til polenta, kartoffelmos eller evt ris
Serveres til polenta, kartoffelmos eller evt ris
Ingen kommentarer:
Send en kommentar